Services

WAT WE DOEN

 

 

 

SERVICES

Remmen Service

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten: de slijtage vindt geleidelijk plaats, elke dag opnieuw. Diverse onderdelen van uw remmen kunnen versleten raken, zoals de remblokken, remschijven, remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat uw remmen daarom regelmatig door ons controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt.

Airco Service

Veel autobezitters denken dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is echter niet zo. Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8% tot 10% af. Gevolg: de koelcapaciteit van uw airco word minder waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Daarbij neemt ook de kans op een defect aan uw airco toe als het vullingspercentage onder de 70% komt. Voorkom dit door regelmatig een airco servicebeurt te laten uitvoeren. U kunt altijd op korte termijn terecht bij ons voor uw airco service klaar terwijl u wacht.

Haal & Breng Service

Voordelen haal- en brengservice auto

 

Geen onnodig tijdverlies.

U kunt gewoon doorwerken.

U kunt online een afspraak inplannen.

U heeft geen wachttijden meer.

Wij halen de auto op en leveren hem voor de deur weer af.

Wij reinigen de auto van binnen en buiten.

Inbouw Multimedia

Auto multimedia is natuurlijk niet beperkt tot entertainment voor onderweg – deze techniek kan uw leven als bestuurder ook een flink stuk makkelijker maken. Naast televisieschermen en DVD-systemen kunt u bij Mickey's Automotive bijvoorbeeld ook speciale wensen laten inbouwen of kiezen voor parkeersensoren of een achteruitrijcamera. Op deze manier wordt iedere rit van begin tot eind een stuk prettiger en dat alles natuurlijk zonder dat de stijl van uw auto wordt aangetast. Wij zorgen ervoor dat uw auto multimedia naadloos wordt geïnstalleerd en weggewerkt. Voor de beste multimedia voor uw auto of heeft u al een systeem in gedachten? De inbouw specialisten van Mickey's Automotive nemen graag alle mogelijkheden met u door en zorgen altijd voor een oplossing die precies aan uw wensen voldoet. Bel of mail voor een afspraak of kom direct bij ons langs voor een gesprek.

RMC/RET

RMC/RET personeel auto's halen wij bij de remise tijdens uw dienst op en zorgen dat uw auto weer op de remise terug gebracht wordt.

Er kan ook op rekening betaald worden..

 

APK Keuring

Laat uw auto APK keuren door Mickey's Automotive. Gemakkelijk en snel en door erkende monteurs.

ONZE MOGELIJKHEDEN

1

INBOUW STATION

 

Wij monteren eventueel meteen uw nieuwe carkit, navigatie, xenon verlichting en elk ander product dat u wilt. Wij bieden u de scherpste prijzen voor het product inclusief eventuele montage. U kunt terecht in onze werkplaats of wij komen bij u aan huis of op werk. Wij staan voor gemak, goedkoop en uiteraard kwaliteit.

2

ONDERHOUD & REPARATIES

 

Voorkomen is beter dan genezen. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Mickey's Automotive aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Mickey's Automotive is altijd de beste keus.

3

TAXI / LIMOUSINE

 

Wilt u een Limousine huren in Rotterdam? En wilt u uw feestelijke dag vieren geheel in stijl? Dan biedt MICKEY'S LIMO u een prachtige limousine.

Mickey's Automotive C.V. Copyright @ All Rights Reserved